12 Μαΐ 2012

FESTIVAL ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 17-20 Mαίου, ΖΑΠΠΕΙΟΝ


                       
FESTIVAL
   ΚΡΗΤΙΚΩΝ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΩΝ  ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

17-18-19-20 ΜΑΙΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΝ
Ώρες 10:00 - 22:00

Σας προσκαλούμε στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ  θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 17/5/2012 έως την Κυριακή 20/5/2012 στον εξωτερικό χώρο του  Ζαππείου  στην Αθήνα.  

Το ωράριο θα είναι την Πέμπτη από τις 2:00 το μεσημέρι έως τις 10:00 το βράδυ και τις επόμενες μέρες, απο Παρασκευή έως Κυριακή, από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ.  

Θα βρισκόμαστε στο Περίπτερο 30, για όσους επιθυμούν να μας επισπευτούν. 


Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ περιλαμβάνει τρεις εκθεσιακές ενότητες και πολλές εκδηλώσεις:
α)Έκθεση Κρητικών & Νησιωτικών  προϊόντων τρόφιμα και ποτά 
(λάδι- ελιές – κρασί-ρακί-αποστάγματα - γαλακτοκομικά –  αλλαντικά- κηπευτικά –  αρτοποιήματα –  ζυμαρικά -βιολογικά – μέλι – αρωματικά φυτά- καλλυντικά -αιθέρια έλαια  –προϊόντα λαδιού κλπ.)
β)Έκθεση Λαϊκής τέχνης 
( χειροτεχνήματα-τοπική παράδοση –βιβλία –dvd κλπ)

γ)Έκθεση  Νησιωτικού τουρισμού   
(αγροτικά  καταλύματα -τουριστικές μονάδες-εναλλακτικές μορφές τουρισμού – πρακτορεία –ναυτιλιακές εταιρίες -αεροπορικές εταιρίες κλπ)  

Θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις (Κρητικής κουζίνας – γευσιγνωσίας κρητικών προϊόντων –ημερίδες εναλλακτικές μορφές τουρισμού –Κρητικοί χοροί κλπ) 
Ακόμα, με την συνεργασία του Δήμου Αθηναίων και του ΣΕΓΑΣ  οι οποίοι οργανώνουν τον Ημιμαραθώνιο  <<Τρέχοντας στην Αθήνα >>  ο τερματισμός θα γίνει στο Ζάππειο με την παρέλευση 6,000 και πλέον θεατών!!!
Η διοργανώτρια εταιρεία  Golden  Expo έχει ως στόχο την επιτυχία της εκδήλωσης  που μπορεί να δώσει διέξοδο σε χιλιάδες επιχειρήσεις εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. 

1)Κυρία επιδίωξη του ΦΕΣΤΙΒΑΛ είναι να προβάλλουν την Κρητική & Νησιώτικη  διατροφή και της ενεργειακές της επιδράσεις στην υγεία.
2)Να προκαλέσουν το ενδιαφέρον στρατηγικών επιχειρηματικών ετέρων όπως super market, και αλυσίδες εστίασης ώστε να γνωρίσουν τα Κρητικά & Νησιωτικά  προϊόντα και να αναλάβουν την διακίνηση τους.
3)Να προσελκύσουν Έλληνες  και ξένους  τουρίστες για την ερχόμενη θερινή περίοδο προβάλλοντας της υψηλές παρεχόμενες υπηρεσίες και να προωθήσουν τις μορφές τουρισμού  και θεματικούς προορισμούς που προσφέρει η Κρήτη & τα Νησιά της Ελλάδας.

 

Η είσοδος είναι δωρεάν. 
Σας περιμένουμε εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: