6 Μαΐ 2011

Yπογράψτε για να μην απαγόρευτουν τα βότανα


757,636 have signed (241,000 in the first 24 hours!). Let's get to 1,000,000

Σε μια ημέρα, η Ευρωπαϊκή ένωση θα απαγορεύσει πολλά βοτανικά φάρμακα, πιέζοντας περισσότερο από εμάς, να αναλάβει τα φαρμακευτικά προϊόντα που οδηγούν τα κέρδη των μεγάλων φαρμακευτικών εταιριών.

  Η οδηγία της Ε.Ε. στήνει υψηλά εμπόδια σε κάθε φυτικό φάρμακο που δεν υπάρχει στην αγορά για 30 χρόνια – συμπεριλαμβάνοντας  σχεδόν όλα τα  κινέζικα, αφρικανικά και αγιουρβέδας παραδοσιακά φάρμακα. Είναι μια δρακόντεια κίνηση που βοηθά τις εταιρείες φαρμάκων και αγνοεί χιλιάδες χρόνια ιατρικής γνώσης.

Χρειαζόμαστε μια μαζική κατακραυγή ενάντια σε αυτό. Μαζί, οι φωνές μας μπορούν να πιέσουν την Επιτροπή της Ε.Ε. να καθορίσει την οδηγία, να πιέσουν τις εθνικές κυβερνήσεις μας να αρνηθούν να την εφαρμόσουν και να δώσει νομιμότητα σε μια νομική υπόθεση ενώπιον των δικαστηρίων. Εγγραφείτε, μετά διαβιβάστε την παρούσα εκστρατεία σε όλους και ας γίνουμε 1 εκατομμύριο φωνές για να σώσουμε τα φυτικά φάρμακα.

Στην Ευρωπαϊκή επιτροπή και τις κυβερνήσεις της Ε.Ε.:
Σαν ενδιαφερόμενοι πολίτες της Ε.Ε., καλούμε την επιτροπή να τροποποιήσει την οδηγία THMPD, να αναστείλει τα δρακόντεια μέτρα κατά των φυτικών φαρμάκων και την άρση όλων των εμποδίων στα παραδοσιακά φάρμακα χρήσης μακράς ιστορίας εντός και εκτός Ευρώπης. Επίσης ζητάμε από τις κυβερνήσεις μας να αρνηθεί να συμμορφωθεί με την παρούσα οδηγία μέχρι να τροποποιηθεί. Έχουμε το δικαίωμα να επιλέξουμε ανάμεσα σε όλες τις θεραπείες και τα φάρμακα που μπορούν να κρατήσουν τον εαυτό μας και τις οικογένειές μας υγιείς.

Υπογράψτε την αίτηση εδώ: www.avaaz.org

www.ftiaxno.gr

5 σχόλια:

SpIrToKoYto είπε...

υπέγραψα Μαράκι...
ευχαριστούμε για την ενημέρωση...
και μία ψήφος για σένα στο TOP BLOGS
καλό Σ/Κ...-:))

Maria's handmade είπε...

Ευχαριστώ και εγω, καλό Σαββατοκύριακο!

Stavroula @drugstoreandbargainlover είπε...

Ναι να παίρνουμε χάπια όλη την ώρα... Μωρέ τι λένε;; Μόλις υπέγραψα, ευχαριστούμε για την ενημέρωση Μαρία! :) x

Maria's handmade είπε...

Δεν θα τους περάσει!!! φιλάκια Σταυρούλα!

e&a pure beauty είπε...

Ας φύγουμε επιτέλους από αυτήν την ελεϊνή ένωση... κάτι καλό δεν έχουμε δεί!