30 Σεπ 2011

Σεμινάριο Κρύας Μεθόδου Σαπωνοποίησης Σαββάτο 8-10-2011

Μετά την μεγάλη προτίμηση να μάθετε να φτιάχνετε σαπούνι, σας προσκαλώ στο επόμενο σεμινάριο σαπουνιού! Ελάτε να φτιάξουμε μαζί σαπούνια 100% φυσικά τα οποία είναι φιλικά προς τον πλανήτη και εμάς!

Η εκμάθηση της σαπωνοποίησης είναι ένα πολύ ωραίο χόμπι στο οποίο κάποιος θα μπορεί να βάλει την φαντασία του και να δημιουργήσει το δικό του σαπούνι!  Στις μέρες μας αυτός που γνωρίζει να φτιάχνει μόνος του σαπούνια όχι μόνο κάνει καλό στην υγεία του,  αλλά και στην τσέπη του!


Σεμινάριο Κρύας Μεθόδου Σαπωνοποίησης για το στερεό σαπούνι, θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο  8-10-2011 ώρα 4.00 μμ. στον κήπο μας, στην περιοχή του Αγίου Δημήτριου, κοντά στο μετρό, Αθήνα.
Περιγραφή του σεμιναρίου:
  • Ιστορικά στοιχεία του σαπουνιού
  • Γνωριμία με τα υλικά, σκεύη, εργαλεία.
  • Παρασκευή σαπουνιού με βότανα με την κρύα μέθοδο
Θα δοθούν σημειώσεις του μαθήματος σαπωνοποίησης, συνταγές σαπουνιού, το σαπούνι που θα φτιάξουμε μαζί και ένα σαπούνι δώρο.
Μετά το σεμινάριο θα μπορεί αυτός που το έχει παρακολουθήσει να φτιάξει μόνος του σαπούνια για πλύσιμο ρούχων, πιάτων, μαλλιών και σώματος. 
Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 698 8407866 ή στο email  marias.space@gmail.com

Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί, πιθανόν το επόμενο σεμινάριο να γίνει τον Νοέμβρη. Όσοι θέλετε να μαθαίνεται πότε θα γίνει κάποιο σεμινάριο στείλε μου εμαιλ για να σας ενημερώνω. 
Σας ευχαριστώ

τελευταία ανανέωση 3.10.11

2 σχόλια:

NRG είπε...

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται το σεμινάριο για τη σαπωνοποίηση. Δυστηχώς είναι πολύ μακριά για μένα :(

Ανώνυμος είπε...

Όντως πρέπει να ήταν πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο. Πλέον μπορούμε να παράγουμε μόνοι μας μέχρι και ενέργεια με τα φωτοβολταικα συστήματα, γιατί να μην το κάνουμε και για πιο απλά πράγματα;