17 Δεκ 2011

Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητα είδη, 17 έως 31 /12/11


Τα δώρα για να έχουν αξία, πρέπει να έχουν αγάπη και θετική ενέργεια!
Αυτά τα δύο συστατικά θα τα βρείτε σίγουρα στα μικρά αλλά και μεγάλα δημιουργήματά μας.
Γι’ αυτό, με  μεγάλη μου χαρά, 
σας προσκαλώ στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar με χειροποίητα είδη, στο οποίο συμμετέχω στο χώρο marias handmade!
Πότε? Από τις 17 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2011
Ώρες Bazaar?  Γιορτινό ωράριο καταστημάτων
Που? Στο χώρο του βιολογικού καταστήματος «Το Φασολάκι»,  Σοφοκλή Βενιζέλου 32 & Γεννάδου, T.K 16346  στην Ηλιούπολη, τηλέφωνο 210 9919944

Ελάτε να διαλέξετε ανάμεσα στα χειροποίητα αξεσουάρ, ημιπολύτιμους λίθους, μακραμέ, τα ζωγραφισμένα στο χέρι μπρασελέ, μπλουζάκια και ημερολόγια, στους ζωγραφικούς πίνακες το δώρο που θέλετε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας ή στον …εαυτό σας. Έχουμε ανακυκλώσει και αξιοποιήσει δημιουργικά κάθε «άχρηστο» υλικό που θα επιβάρυνε το περιβάλλον. 

Η Ελένη, η Νάντια, η Κλέλια, η 10χρονη Μαργαρίτα, η Ιχώρ και η Μαρία σας περιμένουν στον χώρο δημιουργίας κι έμπνευσης του βιολογικού καταστήματος « Το Φασολάκι» από τις 17-24 Δεκεμβρίου για καφεδάκι, κουβεντούλα και γιατί όχι, οικονομικά και οικολογικά χειροποίητα ψώνια.

Πως θα έρθετε?


Από τον τερματικό σταθμό μετρό του Αγίου Δημητρίου, παίρνετε τα λεωφορεία 154,155,171,210,247,Α3,Β3 (κατεύθυνση προς Γλυφάδα) και σε 2 με 3 στάσεις θα κατέβετε στην στάση «στροφή Ηλιουπόλεως» που βρίσκεται πάνω στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Από κει  περνάτε απέναντι και συνεχίζετε όλο ευθεία προς τα πάνω στην Σοφοκλή Βενιζέλου (λιγότερο από 5 λεπτά περπάτημα).
Εναλλακτικά,, παίρνετε το Α4 (κατεύθυνση προς Γλυφάδα)  από το μετρό Αγίου Δημητρίου και κατεβαίνετε στην στάση «Φούρνος», όπου βρίσκεστε δίπλα στο κατάστημα, χωρίς να περπατήσετε πολύ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα με υγεια,πολυ αγαπη και αμετρητη αισιοδοξια και δημιουργικοτητα.
misirlou & maria

Maria's handmade είπε...

Χρονια πολλά και σε σας!Οτι καλύτερο